Sokken

Wij produceren allerlei soorten sokken en kousen. Per klant kunnen wij maatwerk leveren vanaf minimaal 50 paar per design per maat.

Wij produceren alle soorten sokken

Van casual sokken tot sportsokken tot werksokken, alles is mogelijk en alle sokken kunnen een eigen design krijgen. Hieronder gaan we de typen sokken langs, maar aarzel niet om ons te mailen als je vragen hebt wanneer jouw wensen er niet bij staan. 

Iedere klant heeft andere wensen en precies daar zij wij op ingericht. De beste sokken leveren voor iedere klant. 

Sportsokken

Sox2Sox biedt voor elke sport de beste technische sokken. Elke speler verdient het om te sporten in een sok die er niet alleen mooi uit ziet en goed past, maar ook functioneel is. Al onze sportsokken zijn erop gericht de prestatie te verbeteren met de volgende (mogelijke) eigenschappen: 

Er kan gekozen worden voor materiaal dat hypo-allergeen is en een antibacteriële werking heeft voor frisse voeten gedurende de training of wedstrijd. 

Funkousen

Vraag je je ook weleens af waar mensen van die grappige sokken laten maken? Dat kan dus gewoon bij ons! Of je nu een gek icoontje er op wilt of een all-over print met cartoon karakters, wij maken van elke sok een feest.

Voorbeeld funsokken Sox2Sox
alex-motoc-B4KFw59iSak-unsplash

Werksokken

Bij Sox2Sox zorgen wij ervoor dat uw werksokken passen bij uw bedrijf. De pasvorm en het materiaal is van belang bij goede werksokken. Vooral personen in de bouwsector kunnen profijt hebben van de sokken die wij produceren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er voor nodig is om de werksokken af te stellen op uw werkzaamheden.

Compressiesokken

Compressiesokken zorgen met zijn strakke weefsels ervoor dat de spieren goed op hun plek blijven zitten. Wanneer de compressiesokken worden gedragen zullen deze er voor zorgen dat de spieren dusdanig worden ondersteund dat deze minder belast worden en als gevolg de herstelperiode korter zal zijn.

Voorbeeld compressiesokken Sox2Sox

Custom design? Tuurlijk!

Hoe wij te werk gaan

Alle soorten sokken kunnen we naar jouw wensen maken. Bedrijfslogo, kleur, teksten en pasvorm is allemaal geen probleem. Wij willen de beste sokken voor jou bedrijf of vereniging. Bekijk al onze diensten op onze dienstenpagina.

design phase sox2sox

Aanleveren design

Jullie leveren een design en wensen aan. Wij gaan deze verwerken in de machine.

Voorbeeld funsokken

Sample

Indien gewenst ontvang je een sample van je design, waarna je feedback kan geven.

Machines sox2sox

Productie

We hebben een 'go' en gaan produceren!

Fabriek in Nederland

Ons volledige sokkenfabriek staat in Nederland en wij leveren over de hele wereld. Geen klus te groot of te moeilijk!

Veel gestelde vragen

Mocht je vraag er niet bijzitten dan kan je ons het beste mailen.

Het minimale bestelbedrag is 50 paar per design per maat.

Hier is geen vast antwoord op te geven, aangezien het te maken heeft met diverse variabelen (kleur garen op voorraad, huidige planning, grootte van de gevraagde order) . Vraag de huidige levertijd op door te bellen met ons en je wensen zo nauwkeurig te delen. 

Wij gaan als bedrijf voor de lange en duurzame relatie met onze klanten. Onze visie is dat dit enkel te bereiken is door goede en eerlijke producten te leveren waar wij jullie verwachting altijd proberen te overtreffen. 

Duurzaamheid is een belangrijke pijler en wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen om onze sokken en het proces van maken duurzaam in te richten.

Zo kopen we regelmatig garen in die anders worden weggegooid (restpartijen), komen bijna alle garen uit de EU en hebben we garen van gerecycled materiaal.