FORGOT YOUR DETAILS?

OVER SOX2SOX

Bedrijfsprofiel – Wat doen we?

Sox2Sox is opgericht met maar één doel: het bieden van de beste kwaliteit (sport)sok voor de scherpste prijs en met de snelste levertijd. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende ontwerper en fabrikant en van private label sokken, merksokken en sokken die gebruikt worden voor sportieve doelen, actieve vrijetijdsbesteding en gespecialiseerde markten.

De technische kwaliteit van de sok staat bij Sox2Sox centraal. Voor elke sport, van voetbal tot hockey, zijn weer andere materiaal- en productie-eigenschappen belangrijk om de ideale sok te ontwerpen waarmee trainings- of wedstrijddoelen behaald worden. Met onze expertise op het gebied van sportsokken adviseren we u graag om samen tot de perfecte sok te komen die aan uw (sportieve) wensen voldoet.

Naast de functionele kwaliteiten hebben we ook een (grafisch) ontwerper in huis die u helpt het maximale uit het ontwerp van de sok te halen. Alles wat denkbaar is, is hierbij mogelijk. Van funsok voor een speciale gelegenheid tot de ideale sokken om het clubtenue seizoen na seizoen compleet te maken.

Bent u op zoek naar een sokkenproducent die graag actief meedenkt in het proces van ontwerp tot productie en levering en gefocust is op een snelle levering voor de beste prijs, dan bent u bij Sox2Sox dus aan het juiste adres.

Visie en missie

We geloven er in dat een succesvolle sok begint bij een persoonlijke samenwerking met onze klanten waarbij we actief meedenken en adviseren om het gewenste resultaat te behalen. Door zelf de inkoop te doen van de garens en andere materialen en zelf te produceren in onze fabriek in Den Haag houden we controle over de kwaliteit in het gehele productieproces van ontwerp tot productie, verpakking en levering. We kunnen hierdoor maatwerk leveren, keer op keer. Ook kunnen we door deze verticale integratie garant staan voor een constante kwaliteit.

Onze missie is om (internationale) bedrijven die opereren in de sports-, outdoor-, fashion- en medische kledingindustrie te voorzien van de hoogste kwaliteit sokken en oplossingen op maat om een product te creëren waarmee winst behaald kan worden bij (online) doorverkopen of wat perfect is voor eigen gebruik binnen het bedrijf. Onze kracht ligt bij sokkenontwerp- en productie voor zowel B2B, als retail als wholesale.

Wie zijn wij?

Sox2Sox is opgericht in 2015. Het team bestaat uit experts op het gebied van ontwerp, inkoop, productie, sales, packaging en distributie. Door te werken in een klein en hecht team kunnen we snel schakelen en samenwerken om zo snel mogelijk de beste kwaliteit te leveren. Dat werpt zijn vruchten af, maand na maand wordt onze productie verveelvoudigd en steeds meer bedrijven weten ons te vinden. We zijn er trots op lokaal te produceren in Den Haag. Naast de snelheid van levering, stimuleert dit de lokale werkgelegenheid en met onze parkeergelegenheid voor de deur kunt u makkelijk met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en voorbeelden zien van de mogelijkheden. Uiteraard gaan we op maatschappelijk verantwoorde wijze te werk, werken we uitsluitend met betrouwbare leveranciers en bieden we ook in de materiaalkeuze de mogelijkheid om te kiezen voor bio en/of Fairtrade. We vertellen u hier graag op aanvraag meer over.

SOKKEN

Soorten sokken

We bieden verschillende soorten sokken: sportkousen, funkousen, casual sokken, werksokken en compressiekousen.

Sportkousen

We zijn gespecialiseerd in technische kousen voor de sportbranche en bieden voor elke sport de beste technische kous. Elke speler verdient het om te sporten in een kous die er niet alleen mooi uit zit en goed past, maar ook functioneel is. Een goede kous biedt ondersteuning waar nodig, maar wrijft niet. Al onze sportsokken zijn erop gericht de prestatie te verbeteren met de volgende (mogelijke) eigenschappen: naadloos, ademend, houdt je droog, zweetafvoerend, sneldrogend, lichtgewicht, duurzaam. Daarnaast kan er gekozen worden voor materiaal dat hypo-allergeen is en een antibacteriële werking heeft voor frisse voeten gedurende de training of wedstrijd. Als extra service adviseren we u graag over het juiste (gecertificeerde) materiaal dat de eigenschappen biedt die u wilt. Uiteraard maakt het perfect ontworpen logo of bedrukking de sok persoonlijk en uniek voor uw spelers, club of merk.

Funkousen

Vraag je je ook weleens af waar mensen van die grappige kousen laten maken? Dat kan dus gewoon bij ons! Of je nu een gek icoontje er op wilt of een allover print met cartoon karakters, wij maken van elke kous een feest. Maar vergis u niet, ook de funkousen kunnen worden uitgevoerd in technische sportkwaliteit.

Casual sokken

Verslaafd geraakt aan goede kousen tijdens het sporten? Dan verwacht u ook in uw casual sokken kwaliteit. Ga voor happy voeten met onze happy socks in vrijwel elk gewenst design, kleur en materiaal. U mag zelf een logo of ontwerp aanleveren of wij ontwerpen met u mee!

Compressiekousen

Op zoek naar nog meer ondersteuning? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van onze compressiekousen op maat.

Werksokken

Het pasvorm en materiaal van een werksok zijn belangrijk. Door onze ervaring met werksokken voor voornamelijk de bouwsector, weten wij wat het beste is om te dragen tijdens werkzaamheden buiten en/of binnen. Ook bij de werksokken is de materiaal, kleur- en pasvormkeuze vrij te bepalen en is het mogelijk te leveren met logo.

WERKWIJZE

Sox2Sox biedt complete oplossingen binnen de kwalitatief hoogstaande, technische sokkenindustrie. We bieden de volgende services: resource en development, idee-vorming, logo-ontwerp, volledige sok-ontwerp, garen- en stoffenselectie en inkoop, materiaalkeuze, ontwikkeling, productie, branding, verpakking en distributie. Van een vaag idee, maken wij een concrete sok, of mocht u zelf al een concreet idee hebben, dan helpen we u met de beste uitvoering volgens de hoogste kwalitatieve en functionele standaarden.

Wij selecteren zelf wereldwijd al onze stoffen en garens en werken op een maatschappelijk verantwoordelijke manier. Door de innovatieve software en productiemachines die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën zijn we in staat de beste kwaliteit te garanderen die aan de hoogste standaarden voldoet. Doordat we onze machines ook ’s nachts kunnen laten draaien, hebben we een hoge capaciteit waardoor we u sneller van dienst kunnen zijn.

Onze kracht ligt er in dat we alle kennis zelf in huis hebben en alles wat we bedenken meteen zelf kunnen produceren. Door deze korte lijntjes werken we snel en door in Den Haag te produceren kunnen we de kwaliteit van begin tot eind monitoren en de beste kwaliteit leveren. Graag ontvangen we u vrijblijvend op kantoor om de mogelijkheden te bespreken die het beste bij uw bedrijf passen.

BERICHT STUREN

DEBUG IS ENABLED! Debug mode is only for development mode and shouldn't be enabled in production mode.

ADRES

Oude Middenweg 231-N
2491 AG, Den Haag
NEDERLAND

EMAIL

info@sox2sox.nl

TELEFOON | SUPPORT

+31 (0) 70 737 03 19

TOP